1. >
 2. >
 3. >
 4. >

Heytens Paris Clos du Chêne

Paris Val d'Europe

Rue du Clos ROSE
77144 Montévrain

Tel. 0160362110

Uw winkel Heytens Paris Clos du Chêne is de specialist die u zoekt voor de uitwerking van uw decoratieproject op maat in Montévrain.

Heytens werkt al uw interieurdecoratieprojecten uit: horizontale jaloezieën of vouwgordijnen, Japanse panelen, glasgordijnen op maat in Montévrain ...

Laat uw verbeelding gerust de vrije loop. Onze naaisters maken uw glasgordijnen, gordijnen, rolgordijnen of verticale jaloezieën op maat volgens uw wensen.

Wacht niet langer! Kom naar winkel Heytens Paris Clos du Chêne en werk uw decoratieproject uit samen met onze adviseurs.

 

 

Openingsuren

 • Maandag
  10:00 tot 12:30
  13:30 tot 19:00
 • Dinsdag
  10:00 tot 12:30
  13:30 tot 19:00
 • Woensdag
  10:00 tot 12:30
  13:30 tot 19:00
 • Donderdag
  10:00 tot 12:30
  13:30 tot 19:00
 • Vrijdag
  10:00 tot 12:30
  13:30 tot 19:00
 • Zaterdag
  10:00 tot 19:00
 • Zondag
  14:00 tot 19:00

Stores op maat

Speel met licht en sferen met onze stores op maat, in stoffen of voiles, dankzij onze confecties en bevestigingssystemen.

Gordijnen op maat

Maak uw gordijnen op maat met onze collectie stoffen en onze confectie mogelijkheden.

Voiles op maat

Kleedt uw ramen aan met onze voiles op maat, dankzij onze confectie mogelijkheden.

Japanse panelen op maat

Structureer uw ruimtes met onze Japanse panelen, in stoffen of voiles, dankzij onze confecties en bevestigingssystemen.

Decoratieadvies bij u thuis

Omdat het combineren van kleuren, materialen, motieven ... niet voor iedereen even eenvoudig is, biedt Heytens u decoratieadvies bij u thuis aan. Met stalen bij de hand staan onze adviseurs u terzijde, bij u thuis, en stellen ze u de beste oplossing voor de decoratie van uw ramen voor. De verplaatsing en opmeting van uw ramen is inbegrepen in deze dienst. *Voorwaarden en prijzen in de winkel

Opmeting van uw ramen

Onze adviseurs komen uw ramen ter plaatse opmeten zodat de gordijnen perfect vallen en een vlekkeloos resultaat opleveren. Want maatwerk is niet iets wat je zomaar improviseert!

Uitlening van stalen

Stoffen, gordijnen, behangpapier, tapijt … om u te helpen een duidelijk beeld te krijgen, lenen wij u stalen van al onze producten uit.

Gratis confectie op maat

Ronde ramen, trapeziumvormige ramen, driehoekige ramen, schuiframen, dakvensters … Elk raam is uniek. Met onze knowhow op het vlak van confectie kunnen wij alle soorten ramen op maat bekleden. Een vanzelfsprekendheid, want al 40 jaar lang bieden wij confectie op maat van gordijnen, stores, Japanse panelen* Omvat het snijden van de stof en de confectie van de zomen op de zijkanten en onderaan, zonder afwerkingen en toebehoren (vanaf 9,90 euro per meter in België)

Levering

Wij leveren al uw producten op het adres van uw keuze; bij u thuis, in uw buitenverblijf of in gelijk welke winkel van Heytens. *Voorwaarden en prijzen in de winkel

Onderhoud

Ook al waakt Heytens erover om materiaal te kiezen dat het gemakkelijkst te onderhouden is, binnen enkele jaren zullen uw gordijnen, stores, Japanse panelen toch gereinigd moeten worden. Wij hebben daaraan gedacht en bieden u aan om dat onderhoud op ons te nemen. *Voorwaarden en prijzen in de winkel

Herstelling van alle gordijnen

U bent verhuisd, u behoudt uw oude gordijnen, maar ze moeten worden aangepast aan uw nieuwe ramen ... of ze nu gemaakt zijn door Heytens of niet, wij retoucheren alle gordijnen. *Voorwaarden en prijzen in de winkel

Betalingsfaciliteiten

Omdat een raam op maat aankleden een zekere investering op lange termijn is, maakt u liever de beste mogelijke keuze. Om u te helpen uw project tot leven te brengen, biedt Heytens u aan een eenvoudige betalingsmogelijkheid waarmee u in 4 x betaalt zonder kosten.

Contacteer Heytens Paris Clos du Chêne

Als u meer wilt weten, vul dan het formulier hieronder in. Heytens Paris Clos du Chêne verbindt zich ertoe om u op een snelle en efficiënte manier te antwoorden.

Groet

* : Verplichte velden

Merci de remplir les champs obligatoires
Bedankt voor uw aanvraag, we antwoorden u zo snel mogelijk.

Breedtegraad : 48.853329 - Lengtegraad : 2.7556329

Nabijgelegen steden Pontault-Combault Chelles Meaux Noisy-le-Grand

Uw reisroute berekenen

Bereken uw reisroute naar Heytens Paris Clos du Chêne

van

U kunt ofwel de stad van vertrek invoeren, ofwel uw volledige adres

Voorbeelden: Korte Leidsedwarsstraat 26, 1017 PW Amsterdam
naar

Heytens Paris Clos du Chêne

A Départ
100 kms (env. 25 mins)
 1. Prendre la direction sud-ouest sur Rue Pierre Dupont vers Rue Louise
  100 m
 2. Au rond-point Ront-Point du Luxembourg prendre la 1ere sortie sur Rue Lionel Terray
  2,30 Km
 3. A gauche, prendre la bretelle vers A46/A43/Lyon/Saint-Priest
  650m
B Rue du Clos ROSE 77144 Montévrain
Store locator door alle rechten voorbehouden